Ontmoetingsruimte

Je bent welkom aan onze babbeltafel. Spring gewoon even binnen!

Is er een stoel vrij, dan kan je aansluiten. We hebben 3 plaatsen per tijdsblok. Wil je zeker zijn van een plaats? Neem contact op om een plaatsje te reserveren.

Maandag en woensdag: Donderdag en zaterdag:
13.30u tot 14.15u 09.45u tot 10.30u
14.15u tot 15.00u 10.30u tot 11.15u
15.00u tot 15.45u 11.15u tot 12.00u

Adres Dorpshart 7, 2870 Puurs-Sint-Amands

Zolang de coronamaatregelen gelden!

Achter onze winkel bevindt zich een ontmoetingsruimte waar mensen in armoede meer dan welkom zijn. Vanuit de winkel naar de ontmoetingsruimte is het maar een kleine stap. Tijdens de openingsuren van de winkel kan iedereen daar terecht voor een tas koffie of thee, maar vooral ook voor wat gezelschap, sociaal contact en warmte in de winter. In De Schakel krijg je de kans om contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen, uit je isolement te komen. Elke donderdagmiddag eten we boterhammen en verse soep, met een steeds groter wordende groep mensen.

Vrijwilligers zorgen in de ontmoetingsruimte voor een aanspreekpunt, een luisterend oor en basis ondersteuning. Voor mensen met problemen waarbij individuele ondersteuning nodig is, is onze coördinator het aanspreekpunt. Zij staat in voor doorverwijzing naar de juiste diensten, individuele coaching, het leggen van contacten, telkens vanuit een emancipatorische visie en met respect voor de eigen keuze.